Intakegesprek


Dit gesprek bestaat duurt ongeveer een uur. Hierbij sta jij centraal. Aan de hand van een aantal vragen gaan we kijken hoe we jou het beste kunnen helpen. We gaan naar jouw eet- en beweegpatroon kijken. 

Tijdens dit eerste gesprek noteer ik je persoonsgegevens  en vraag ik altijd naar je gezondheidsklachten, medicijngebruik, en lichamelijke activiteit. 

Je lengte, gewicht, tailleomvang en lichaamsvetpercentage meet ik op  en bespreken we je gangbare voedings- en leefpatroon.

Ook vraag ik je om gedurende 7 dagen een voedingsdagboek bij te houden om inzicht te krijgen in je voedingswijze. Al je gegevens worden door mij bijgehouden in een dossier. (Je gegevens worden nooit zonder overleg met jou aan anderen verstrekt. Desgewenst kun je ten alle tijden je eigen dossier inzien.)

 

 Na een uitgebreide analyse van het dagboek geef ik je voedings- en beweegadviezen, die je helpen een gezondere leefwijze en een gezonder lichaamsgewicht te bereiken en krijg je advies (variatie)mogelijkheden voor ontbijt, lunch en diner en er wordt aandacht geschonken aan gezonde tussendoortjes.