Mieke

Een prima begeleiding bij Miranda. Wat wij allemaal wel weten dat goed en gezond eten het beste resultaat geeft om af te vallen,maar dat dit niet altijd lukt, en je soms net even iemand nodig hebt om het weer op de rit te krijgen.Een eenvoudig en goed advies, met weegmomenten en even weer pas op de plek wanneer het zelf even weer niet lukt, met als resultaat dat ik nu afgevallen ben en dit goed vol kan houden, ook al kun je best af en toe "zondigen". Dank je wel Miranda voor je begeleiding.


 Isabel

Een top begeleiding op afstand via de skype. Op de tablet goed te volgen powerpoints met voedingsadviezen. Ik vond het erg prettig dat het ook op afstand kan want naast een fulltime baan en een gezin met 2 kids is het toch multi-tasken om een momentje voor jezelf te plannen. En 1 keer in de maand een bezoek aan met een vast weegmoment voor de controle. Goede begeleiding die zorgt dat je met kleine aanpassingen in je eet en beweeg momenten al gaat afvallen. Ik ben blij dat ik nu iedere maand een kilo afval en dat terwijl ik ook men wekelijkse wijntje drink en verjaardagen meedoe. Dit is goed vol te houden en ik adviseer je als je enige twijfel hebt om naar een gewichtconsulent te stappen, neem dan nu de stap want via de skype is prima te doen. Je werkt dan goed aan je zelf, je gezonde toekomst !


 Ilona

Bij gewichtsconsulent Miranda krijg je heldere en goede adviezen om zonder een dieet toch af te vallen!
Dit op een gezonde en verantwoorde manier. Ik heb voor 1 week een voedingsdagboek bijgehouden, en daarna samen met Miranda gekeken naar hoe je gezonder kunt eten en leven.
Een echte aanrader omdat het op deze manier wel vol te houden is!


 Angela

Om af te vallen en bewustere keuzes te maken m.b.t. eten heb ik veel aan mijn gewichtsconsulent gehad. Veel weet je eigenlijk wel, maar het is goed om het nog eens te horen. Ik heb veel resultaat geboekt door bewustere keuzes te maken en daar ben ik erg blij mee! Er zijn nog wel momenten dat je wat ongezondere keuzes maakt, maar ik maak al veel bewustere keuzes. Je denkt er mee bij na, het een laat je om het ander wel te nemen bijvoorbeeld. Een gewichtsconsulent aan je zijde geeft net dat steuntje in de rug die ik nodig was om mijn doel te behalen!

Groetjes Angela

Wij zijn twee vriendinnen die van het leven genieten. Door de weeks werken we hard en in het weekend genieten we en doen we leuke dingen. We houden van lekker eten met een wijntje of gewoon lekker borrelen met onze beide gezinnen. We delen lief en leed met elkaar en ook ons gewicht. Hierin kwamen we de laatste paar jaren tot de conclusie de we ouder worden maar dat ook ons gewicht daarin meegaat…… Dat ouder worden daar kunnen we niets aan doen maar aan ons gewicht natuurlijk wel. We hebben alles geprobeerd maar dan ook echt alles. Van shakes en repen, koolydraatarm (geen brood en aardappels), suikervrij enz enz. De wokgroenten en kip kwamen ons de “neus” uit en het altijd maar apart koken en niet met het gezin mee eten ook. Toen hoorde één van ons van Miranda Eilert. Haar tips, goede adviezen en voorlichting hebben ervoor gezorgd dat we door “gewoon “en gezond eten ons streefgewicht hebben bereikt. We eten gewoon met ons gezin mee, brood, aardappels, groente en vlees. Natuurlijk genieten we ook nog steeds en is een keer zondigen geen ramp. Wij konden het niet geloven toen we bij onze eerste afspraak te deur uitliepen, maar de conclusie is; het werkt echt! Dankjewel Miranda.