Mieke

Een prima begeleiding bij Miranda. Wat wij allemaal wel weten dat goed en gezond eten het beste resultaat geeft om af te vallen,maar dat dit niet altijd lukt, en je soms net even iemand nodig hebt om het weer op de rit te krijgen.Een eenvoudig en goed advies, met weegmomenten en even weer pas op de plek wanneer het zelf even weer niet lukt, met als resultaat dat ik nu afgevallen ben en dit goed vol kan houden, ook al kun je best af en toe "zondigen". Dank je wel Miranda voor je begeleiding.


Isabel

Een top begeleiding op afstand via de skype. Op de tablet goed te volgen powerpoints met voedingsadviezen. Ik vond het erg prettig dat het ook op afstand kan want naast een fulltime baan en een gezin met 2 kids is het toch multi-tasken om een momentje voor jezelf te plannen. En 1 keer in de maand een bezoek aan met een vast weegmoment voor de controle. Goede begeleiding die zorgt dat je met kleine aanpassingen in je eet en beweeg momenten al gaat afvallen. Ik ben blij dat ik nu iedere maand een kilo afval en dat terwijl ik ook men wekelijkse wijntje drink en verjaardagen meedoe. Dit is goed vol te houden en ik adviseer je als je enige twijfel hebt om naar een gewichtconsulent te stappen, neem dan nu de stap want via de skype is prima te doen. Je werkt dan goed aan je zelf, je gezonde toekomst !


Ilona

Bij gewichtsconsulent Miranda krijg je heldere en goede adviezen om zonder een dieet toch af te vallen!
Dit op een gezonde en verantwoorde manier. Ik heb voor 1 week een voedingsdagboek bijgehouden, en daarna samen met Miranda gekeken naar hoe je gezonder kunt eten en leven.
Een echte aanrader omdat het op deze manier wel vol te houden is!Om af te vallen en bewustere keuzes te maken m.b.t. eten heb ik veel aan mijn gewichtsconsulent gehad. Veel weet je eigenlijk wel, maar het is goed om het nog eens te horen. Ik heb veel resultaat geboekt door bewustere keuzes te maken en daar ben ik erg blij mee! Er zijn nog wel momenten dat je wat ongezondere keuzes maakt, maar ik maak al veel bewustere keuzes. Je denkt er mee bij na, het een laat je om het ander wel te nemen bijvoorbeeld. Een gewichtsconsulent aan je zijde geeft net dat steuntje in de rug die ik nodig was om mijn doel te behalen!

Groetjes Angela

Diane en Miranda

Wij zijn twee vriendinnen die van het leven genieten. Door de weeks werken we hard en in het weekend genieten we en doen we leuke dingen. We houden van lekker eten met een wijntje of gewoon lekker borrelen met onze beide gezinnen. We delen lief en leed met elkaar en ook ons gewicht. Hierin kwamen we de laatste paar jaren tot de conclusie de we ouder worden maar dat ook ons gewicht daarin meegaat…… Dat ouder worden daar kunnen we niets aan doen maar aan ons gewicht natuurlijk wel. We hebben alles geprobeerd maar dan ook echt alles. Van shakes en repen, koolydraatarm (geen brood en aardappels), suikervrij enz enz. De wokgroenten en kip kwamen ons de “neus” uit en het altijd maar apart koken en niet met het gezin mee eten ook. Toen hoorde één van ons van Miranda Eilert. Haar tips, goede adviezen en voorlichting hebben ervoor gezorgd dat we door “gewoon “en gezond eten ons streefgewicht hebben bereikt. We eten gewoon met ons gezin mee, brood, aardappels, groente en vlees. Natuurlijk genieten we ook nog steeds en is een keer zondigen geen ramp. Wij konden het niet geloven toen we bij onze eerste afspraak te deur uitliepen, maar de conclusie is; het werkt echt! Dankjewel Miranda.
Nadat ik bijna op mijn streefgewicht zit, ben ik gevraagd om een succesverhaal te schrijven.

Best spannend, hoe moet ik beginnen? Na meerdere afvalpogingen gedaan te hebben (ook met

succes) viel ik weer terug in het oude patroon en kwamen de kilo’s er weer aan.

Ik voelde me niet fijn in mijn eigen lichaam en besloot er weer wat aan te gaan doen, nu met hulp!

Via mijn dochter die zich ook weer op had gegeven bij Judith4balance (een aantal jaar terug ook

onder begeleiding van Judith geweest en met succes afgevallen), zijn we gestart in Dalfsen bij

Miranda. Dit was qua afstand voor ons de beste optie...

Ik kreeg goede begeleiding en de weeklijsten die werden uitgedeeld waren prima te doen, echt een

aanrader voor iemand die een aantal kilo’s kwijt wil. Heel gevarieerd en niet moeilijk!

Ook werd er elke week een thema behandeld en konden we ook onze inbreng/ideeën geven...

Mijn voedingspatroon is nu zo veranderd, dat ik niet zo snel bang ben om in mijn oude patroon terug

te vallen, ik was die stok achter de deur echt even nodig...

Ik ben inmiddels 13kg kwijt en voel me nu veel energieker/fitter.

Dit merk ik door de dag heen, maar ook op de loopband waar ik om de dag op hardloop.

Ik bedank Miranda (en Judith) voor haar goede tips en begeleiding, maar ook dat ze nog voor me

klaarstaat wanneer ik vragen of weer even wat steun nodig ben.

Hopelijk kan ik door mijn verhaal anderen motiveren om zo de overtollige kilo’s kwijt te raken, want

een aanrader dat is het zeker!

Groetjes Joke

Rolanda

“Ik wilde graag weer wat afvallen. Ik kwam in contact met Miranda.

Miranda werkt met weeklijsten wat je die week mag eten. Hierdoor hoefde ik zelf niet na te denken wat ik nu weer mag eten. Alles staat duidelijk op de weeklijsten. Naast deze weeklijsten is er toch ruimte voor feestjes, etentjes enz. Miranda legt tijdens de wekelijkse bijeenkomsten, waar je ook gewogen wordt, uit wat je dan het beste kunt en mag eten.

Miranda weet je ook steeds weer te motiveren en het positief te blijven zien.

Conclusie: Wil je afvallen? Dan ben je bij Miranda aan het juiste adres.

                                                                                                                     “